Baju I ❤ Blogging - Dayang Deno

13.11.13

Baju I ❤ Blogging

Ada 3 parcel pos laju daripada posman.. deno senyum, posman pun senyum...
"banyaknya barang dapat......." deno senyum je, dalam hati excited sangat! hihi.

Salah satu barang yang deno dapat ialah baju  I ❤ Blogging. Ini ialah baju blogger yang ketiga dan ke empat deno ada. Tapi kali ni deno order 2 baju, satu berwarna hitam, satu putih. Simple tapi cantik... suka!^^

paling excited bila nampak nama sendiri dan link blog pada baju..
bertambah-tambah senyum, sampai ke telinga.. hehe  :)

Deno order baju ni dengan Hairy melalui FatinDiana :) Sangat senang berurusan dengan diaorang, tak rugi kalau korang nak order satu.. Ada macam-macam warna kita boleh buat pilihan.

Kalau berminat, korang boleh buat tempahan pada FatinDiana :)


p/s: terima kasih Hairy dan FatinDiana ^_^


15 comments:

  1. Seronoknya dapat baju tu. Especially bila ade tulis kita punye blog kat situ <3

    Jemput baca belog saya ;)
    www.schajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. eh eh, ada nama FD :D
    sama2 kak :)
    nnt pakai baju tu, ambik gambo :D

    ReplyDelete
  3. Berapa sehelai ni deno termasuk postage ???

    ReplyDelete
  4. comel nya t-shirt .. hehe.. teringin jgk

    ReplyDelete
  5. wah, paling best ade link blog sendiri tu. hehe. cantik :D

    ReplyDelete
  6. Cantiknye baju .. Untunglah kak deno ada baju i Love blogging

    ReplyDelete
  7. cantiklah baju tu,simple jea :) sesuai la,hitam dgn putih...hehe :D

    ReplyDelete
  8. Lawanya :D Jeles pulak Ina tengok ^^

    ReplyDelete
  9. terima kasih deno...putih cntik :-)

    ReplyDelete