Baru Perasan - Dayang Deno

19.11.13

Baru Perasan

Selepas uzu mention kat fb, bary deno perasan fb chat ada lain sikit.. Ada keluar button hijau tu mobile dan web :) 



p/s: lain sikit je.. 



9 comments:

  1. Ha'ah... Saye pon baru perasan tadi . :"D
    Maklumlah , Facebook dah maju ! Haha ~

    ReplyDelete
  2. baru - baru ni ada buka facebook, tapi tak perasan pulak perubahan tu.
    hmm, nanti nak check lahh :)

    ReplyDelete
  3. hrmm.. tak perasan sebelum ni.. jap nak check

    ReplyDelete
  4. betul tu, sekarang sikit sikit fb dah ada perubahan..btaw awk ditag http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html
    jemput join ye..:)

    ReplyDelete
  5. eh..akak pun tak perasan sbb smlm tak online

    ReplyDelete
  6. Fb perubahan dia skit2 je tak mendadak

    ReplyDelete