Dah Selesai!

Phewww... Selesai satu blog! :) Deno siapkan juga, kesian kat adik sorang ni, deno terlebih masa untuk siapkan blog dia sebab line internet ada masalah, bila terlalu lambat memang semua kerja tergendala.. Semalam line laju, bila makin lewat makin laju pula... terpaksa berkerja lewat malam.. muehehe.. Alhamdulillah siap juga blog pemilik blog Bicara Hati :) 

Biasanya bila deno ada masalah line lambat atau deno tak sihat, deno akan inform cutomer awal-awal.. Mujurlah adik ni sangat-sangat memahami deno, thanks dik!^^

Banner blog ~



Lega sangat-sangat dah siap! Bolehlah rehat jap untuk hari ni.. Berpinar mata mengadap lappy nih, heeee... Okey, nanti deno kongsikan dengan korang ya :)


p/s: lega dah siap :)


Previous
Next Post »

18 SLE Supporters :)

Click here for SLE Supporters :)
November 16, 2013 at 7:28 AM ×

Tumpang gembira.. :D haha xD

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 8:27 AM ×

selalunya macam tulah deno....lewat malam line tenet memang laju..

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 9:04 AM ×

wow..cantik banner tu!

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 9:08 AM ×

line tb pon problem..deno stay jb kn?kt ne?tb pn jb ;)

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 9:24 AM ×

cantik..gud job deno!

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 9:43 AM ×

deno nih rajin la...walaupun dalam keadaan yang tak mengizinkan, deno tetap kuat , salute !

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 11:18 AM ×

waa..mesti comel deno hias..

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 11:29 AM ×

MACAM MANA BAYARANNYA? KALAU SAYA NAK BUAT NANTI BOLEH?

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 12:27 PM ×

Wah. Kecil kecil cili padi adik Deno kita ni. Hebatnya boleh deisgn semua macam ni. Akak pun tak reti design2 macam ni ;)

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 5:27 PM ×

Tahniah deno.. semoga usaha bertambah jaya.. :)

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 6:02 PM ×

ha ah kan. makin lewat malam mkin tenet laju. sma lah ngan kat rumah ni. huhu. btw cantik!

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 9:21 PM ×

alhamdulillah ... nice ... patut le ramai yg order ...

Balas
avatar
admin
November 16, 2013 at 10:12 PM ×

Alhamdulillah.. tahniah.. :)

Balas
avatar
admin
November 19, 2013 at 12:41 AM ×

dah tengok hasil kerja deno..comel sgt

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment