Tempahan

Dah Selesai!

November 16, 2013,18 Comments

Phewww... Selesai satu blog! :) Deno siapkan juga, kesian kat adik sorang ni, deno terlebih masa untuk siapkan blog dia sebab line internet ada masalah, bila terlalu lambat memang semua kerja tergendala.. Semalam line laju, bila makin lewat makin laju pula... terpaksa berkerja lewat malam.. muehehe.. Alhamdulillah siap juga blog pemilik blog Bicara Hati :) 

Biasanya bila deno ada masalah line lambat atau deno tak sihat, deno akan inform cutomer awal-awal.. Mujurlah adik ni sangat-sangat memahami deno, thanks dik!^^

Banner blog ~



Lega sangat-sangat dah siap! Bolehlah rehat jap untuk hari ni.. Berpinar mata mengadap lappy nih, heeee... Okey, nanti deno kongsikan dengan korang ya :)


p/s: lega dah siap :)


You Might Also Like

18 comments:

  1. selalunya macam tulah deno....lewat malam line tenet memang laju..

    ReplyDelete
  2. line tb pon problem..deno stay jb kn?kt ne?tb pn jb ;)

    ReplyDelete
  3. deno nih rajin la...walaupun dalam keadaan yang tak mengizinkan, deno tetap kuat , salute !

    ReplyDelete
  4. MACAM MANA BAYARANNYA? KALAU SAYA NAK BUAT NANTI BOLEH?

    ReplyDelete
  5. Wah. Kecil kecil cili padi adik Deno kita ni. Hebatnya boleh deisgn semua macam ni. Akak pun tak reti design2 macam ni ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah deno.. semoga usaha bertambah jaya.. :)

    ReplyDelete
  7. ha ah kan. makin lewat malam mkin tenet laju. sma lah ngan kat rumah ni. huhu. btw cantik!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ... nice ... patut le ramai yg order ...

    ReplyDelete
  9. dah tengok hasil kerja deno..comel sgt

    ReplyDelete