Dayang Nur Faizah Di Dalam PSLEM Terengganu Chapter? - Dayang Deno

9.11.13

Dayang Nur Faizah Di Dalam PSLEM Terengganu Chapter?

Discussion again!

Semuanya mengenai PSLEM Terengganu .. Akhir bulan ini akan ada event, tapi untuk kali ni kami buat keputusan untuk patient dan family dulu.. Next year akan open untuk public pula.. Sebabnya kita nak kumpul dulu semua patient..

Dah hari ni deno ada tugas baru iaitu Bendahari! Huhu.. Dah jadi macam masa sekolah, selalu kena jadi Bendahari.. Ingat lagi dulu selalu kena marah masa kutip duit.. Mesti awak ingat kan ayu? hihi^^

Okey, sambil-sambil berdiskusi, deno baca-baca la kertas kerja .. tiba-tiba terpandang ni di last page kertas kerja...


Dayang Nur Faizah ada!!! OMG!

Ops.. Jangan salah faham.. Sebenarnya kak fiza tak ingat nama penuh deno semasa buat kertas kerja ni.. so dia letak dayang nur faizah... hihi, lawak betul la kak fiza ni.. Terkejut deno tadi.. Muhehehe :p


p/s: agak busy bulan November.. fuu ~



8 comments: