Grrrr - Dayang Deno

6.11.13

Grrrr


Semangat down bila semalam lappy buat hal, tiba-tiba mati.. Minta kakak tengok kan, dah okey lappy. 

Then line pula perlahan sangat-sangat tak tahu kenapa, selama ni okey, jarang buat hal.. Mula la segala kerja, order customer, nak bukak email, nak update blog, nak tengok inbox dalam fb semua tak dapat.. Pagi ni line laju sikit, banyak betul reply mesej dalam inbox ... huhu.. kesian customer deno lewat reply...

Komen korang pula, deno hanya dapat publish, tak dapat nak balas jejak lagi.. Insyaallah line dah ok deno pergi satu-satu ya... Emmm, nanti nak ke libry la... ^_^


p/s: stress bila tak dapat buat kerja :p

16 comments:

  1. sabo la dayang..line sy pulak tgh laju karang nih..huhu smgt nak bw >.<

    ReplyDelete
  2. sabor ye deno.. pernah juga alami line internet slow..memang grrr la..hehe

    ReplyDelete
  3. deno pki line ape?tb kt sini pn line tenet lambat

    ReplyDelete
  4. tak pe deno.. deno pun smakin bz nampaknye. hehe

    ReplyDelete
  5. syukurla lappy deno suda ok..kita singgah isi $$ deno

    ReplyDelete
  6. jgn stress2, rilek. hehehe. lama2 kembali pada asal lah tu. :)

    ReplyDelete
  7. minta lappy baru tu.. hehe.. sbr yer..

    ReplyDelete
  8. http://losingmymelody.blogspot.com/2013/11/instagram-giveaway-by-khairina-hairuddin.html anda ditag :)

    ReplyDelete
  9. moga lappy deno cepat sembuh
    sian deno..sabar ye

    ReplyDelete
  10. semoga Allah permudahkan urusan harian ye

    ReplyDelete
  11. JANGAN LUPA BLOG SAYA.. HEHEHE..

    ReplyDelete
  12. Dugaan tu dtg mmg x diduga.. sabarlah.. harap dh ok skrng ye.. :)

    ReplyDelete
  13. sabar ya,kak deno..saya pun pernah jadi macam tu,stress jugak,huhu

    ReplyDelete