Hwaaaaaaaa Takut! - Dayang Deno

25.11.13

Hwaaaaaaaa Takut!

Hwaaaaa takut!!!!


Semalam Dr. Zaiha, Dr. Salmi dan Dr. Asmah minta deno buat speech pengalaman sakit untuk event hari keluarga PSLEM nanti ... Hwaaaaa takut!!

Walaupun sekejap je, deno tersangat takut sebab dari dulu kalau bercakap depan orang ramai jadi gugup.. Alahai deno dah berdebar, macam mana ni.. Dah la ramai, kalau suara deno tak keluar macam mana? Kena cucuk banyak kali pun tak rasa berdebar macam ni.... =.=


p/s: modem P1 ada masalah, segala kerja termasuk update blog tergendala.....

12 comments:

  1. hehehee...bismillah banyak2 deno..akak dulu pun masuk kije kena bg ceramah kt bdk skolah kt tpt kije mg nebesss..tp bila dh biasa ok la...bila pgg mikrofon tu sure hilang la gugup tu..rasa pasni tak nak lepas mic tu..hahahaa

    ReplyDelete
  2. Akk da bank in rm 50 24.11.13.... Dah email deeno.... Reply k...

    ReplyDelete
  3. Kak Deno kenalah jadi berani skit hehe .. Confident :)

    ReplyDelete
  4. keep your head up high, smile and let the word flow
    :)
    wada selalu pegang benda ni bila kena public speaking ;)
    good luck sis.
    stay strong :)

    ReplyDelete
  5. ohh takmau takot2, anggap jer diorang kat depan tu nenas2 belaka... eheheh ^^

    ReplyDelete
  6. Semoga tabah.. anggaplah mereka itu semua x tahu apa2 dan berharap sgt nk tahu penerangan dari deno.. dgn cara tu in shaa Allah, berhasil.. :)

    ReplyDelete
  7. Boleh punya Deno. Waktu ni la nak bagi inspirasi pada yang lain ;)

    ReplyDelete
  8. Keep Calm and Confident.. Good Luck Deno!

    ReplyDelete
  9. CUBALAH DENO.. BELUM CUBA BELUM TAU.. TRY YOUR BEST..

    ReplyDelete
  10. Hurmm . akak Deno akan buat ceramah kerr ? :O

    ReplyDelete