Kesian Budak Ni Tersepit Di Celah Batu - Dayang Deno

20.11.13

Kesian Budak Ni Tersepit Di Celah Batu


Kesiannya budak budak ni tersepit di celah-celah batu!!! 

Hehe.. Sebenarnya ianya bukan batu tetapi bantal yang direka khas berbentuk seperti batu! Unik kan? Kalau kita lihat pun rupa bantal -bantal tu pun memang macam batu! Sangat unik! Terlena atas bantal yang berupa batu .....


p/s: kreatif kan? nampak macam batu yang real^^


21 comments:

  1. Laa patutlah pelik aje asal lah diorang boleh rilek2 je kena himpap batu .. Haha terkena

    ReplyDelete
  2. wooo, ingatkan betul-betul tersepit di celah batu.
    tak sangka, rupanya bantal.
    kreatif ;)

    ReplyDelete
  3. mesti best ni tido.. tak nak bngun :)

    ReplyDelete
  4. kalau macam ni, rela tersepit celah2 batu. macam best je, macam sedap je..hehe

    ReplyDelete
  5. Haha,uniknyaa,bantal bentuk batu.kat malaysia ada jual ke? kena beli 1 ^_^

    ReplyDelete
  6. comelnya~ haha mesti best kalau tidur atas batu tu xD

    ReplyDelete
  7. aduhhh..kalau centu husna pon nak tersepit jugak..tak yah keluarkan pon xpe..=P

    ReplyDelete
  8. wuu,bestnya kalau dapat tidur atas tu! betul tu,unik! macam batu betul,hehe :)

    ReplyDelete
  9. nampak betul-2 macam batu..hehe

    ReplyDelete
  10. la..bantal ke..macam batu real je..comel :)

    ReplyDelete
  11. bestnya dapat bantal macam tu...kalau batu confirm muka diorang tak macam tu kan deno..

    ReplyDelete
  12. dpt 'batu' ni sebijik confirm best..:D

    ReplyDelete
  13. rasa hangat sampai tertido ... best klu dpt sebiji time musim hujan ni ...

    ReplyDelete
  14. wowww!! suka bantal tu, nak!!! =D

    ReplyDelete