Macam Hensem Je Macam Kacak Je - Dayang Deno

18.11.13

Macam Hensem Je Macam Kacak Je

Petang-petang yang santai ni... Join segmen yang happening daripada MAK DARA :)

Bicara Mak Dara
klik banner untuk join^^

Deno tak pasti nak pilih gambar deno yang mana..Jadi deno pilih gambar anak buah deno, Adam Khlaeef! Deno suka tengok bila Adam Khaleef jeling deno.. Bak kata MAK DARA.. 

"macam hensem je, macam kacak je..."



p/s: jangan jeling lama-lama... hehe



24 comments:

  1. jelingan mata anak buah deno..pergh....
    menggoda tuuuu
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete
  2. Macam kacak je .. Macam comel je hihi comel sangat adam khaleef

    ReplyDelete
  3. jelingan dia tajam sungguh.
    marah ke?

    ReplyDelete
  4. nanti dah besar kacak budak nii..:)

    ReplyDelete
  5. wow..jelingan mata yang menggoda..

    anyway, all the best ye deno..

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama...jom follow tite.. done follow u http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. mmg cntik dan hensem.. hehe..

    all the best deno... :)

    ReplyDelete
  8. kemain jelingan die yg menggode hehe

    ReplyDelete
  9. amboi..daring sungguh.. :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  10. hi..singgah dr segmen yg same... :)

    http://thestoryofayna.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. alo...comelnya...(^_^)

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  14. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  15. memang comel je memang kacak je anak buah deno ni.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
  16. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  17. macam hensem je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete