Marah Sampai Nak Menangis! - Dayang Deno

3.11.13

Marah Sampai Nak Menangis!

Al-kisahnya bermula apabila deno dan anak buah, Adam Khaleef bermain game di dalam handphone my sis, game Tiny Thief..


Disebabkan limit masa untuk adam khaleef main dah habis, deno yang tolong "main"kan .. Adam khaleef memang ada limit mama dia bagi, sehari sejam sahaja. Jadi, bila deno silap, adam khaleef rasa geram.. Marah dia sampai nak nangis..

Dulu-dulu, kalau dia nangis semasa main game dah tahu dah.. Kes geram la tu.. muhehehe :p



p/s: geram sampai nak menangis :p

16 comments:

  1. hehe.. sama la... munirah kalau main game bersungguh2.. :)
    isi tabung sini yer.. selamat pagi :)

    ReplyDelete
  2. budak memang macam tu..nak marah pun nangis...lapar pun nangis...sakit pun nangis..hu3

    ReplyDelete
  3. hehe... budak2 mmg gitu, selagi tak puas.. marah la dia.. hehee

    ReplyDelete
  4. hehe :) ermm..deno..tq sbb bgtau pasal blog luqman dalam REMAJA :)

    ReplyDelete
  5. Hahahaaa... kiutnya dia... geram sgt la tu.. :P

    ReplyDelete
  6. hahah comel je budak kecik tu. huhu

    ReplyDelete
  7. Haha comelnya adam khaleef tu Kak Deno. Teringin pulak nak jumpa dia

    ReplyDelete
  8. Haha..comel je. Kalau saya pun saya geram gak. Lagi2 kalau orang kacau saya main game Plant Vs Zombie 2 tu..

    ReplyDelete
  9. Akak . Tolong promo blog sy kat blog akak boleh tak? wee. Tak blh takp laa

    ReplyDelete
  10. Hehee.. bbudak2 mmg mcm tu.. kita yg sayu pulak bila dia nangis.. :)

    ReplyDelete