Masalah ! - Dayang Deno

3.11.13

Masalah !


Hari ni tiba-tiba sahaja line jadi perlahan sangat-sangat dah macam siput dah.. Mula la deno bermasalah nak buat order daripada customer. Kesian diaorang tunggu..

Tadi line okey sekejap, sambung kejap. Then jadi macam tu pulak.. Harap-harap malam ni okey, boleh sambung kerja dan update blog! huhu :p


*malam ni perlawanan akhir bola piala malaysia!^^



p/s: mr. internet, please nice to me...


4 comments:

  1. Sebab Hujan kott ,Asma' pun selalu kena macam tu .. dah best-best tngk Running Man tetiba internet merah .. kena loading sekali lagi ,haduii .. selamat siapkan tempahan ye kak Deno :D

    ReplyDelete
  2. Itu yg buat kerja bertambah rumit.. kerja yg boleh cepat jadi lambat..

    ReplyDelete
  3. saya pun sama,tetiba line pelan sangat,selalunya tak macam ni,huhu

    ReplyDelete