Menang The Best Design! - Dayang Deno

2.11.13

Menang The Best Design!

Deno menang di dalam Top 6 Button Badge Design! Deno juga menang The Best Design! OMG! Rasa macam tak percaya, sebenarnya deno tak berharap sebab semua design peserta cantik-cantik! ^_^ 

Printscreen dari blog HUDA

Alhamdulillah... Rezeki untuk awal bulan November ini... Tahniah juga buat pemenang-pemenang lain yang awesome! Jom kita lihat design pemenang-pemenang di SINI!  :)


p/s: dah lihat senarai nama pemenang 3000 SLE Supporters GA? Klik SINI :)


28 comments:

  1. tahniah deno....
    memang cantik button awak design kan ni ;)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah Deno =) design Deno tu mmg cntik..xmstahil pn kalau Deno menang ..terbaik

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. TAHNIAH dear!
    Setiap design Deno memang COMEL! Macam orang nye ;)

    ReplyDelete
  4. wah, terbaik la~ design ni cantik kot! mmg best design

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    tahniah deno. design deno mmg cantik. :)

    ReplyDelete
  6. mmg cantik pun...you deserved that Deno! :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah deno... bagus explore bakat sdiri macam ni.. masuk macam2 pertandingan ni bagus

    ReplyDelete
  8. Wow ! Alhamdulillah .. tahniah Deno . Deno memang ada bakat tersendiri pun dlm bab-2 design ni . Tak mustahil boleh menang . Memang cantik .

    ReplyDelete
  9. tahniahh ! ;D kan dah kata .. Awesome. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. semoga Deno terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  11. congrats,kak deno! memang sangat comel design kak deno.. :D

    ReplyDelete