Menyiapkan Artwork - Dayang Deno

10.11.13

Menyiapkan Artwork

artwork WIP - family doodles

Artwork..

Family doodles ni deno jarang buat, bila dapat order tu nak buat untuk siap ambil masa juga.. Sebabnya doodle ni berpandukan gambar family customer.. Kalau design sendiri rasanya lebih cepat siap.. 

Sekarang hanya perlu warna.. 


p/s: nak tengok Jonny Depp kat CH @ CH 413 jap lagi... suka Kapten Jack Sparrow, kalakar^^


10 comments:

  1. All the best & slmt menonton.. mlm deno.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalam
    Berbakat besar ni. Moga maju jaya.

    ReplyDelete
  3. Comella doodle tu :D Saya reti buat sign name paint je

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    cantiknya.... teringin nak buat doodle tp tak reti .. huhu :)

    ReplyDelete
  5. wah, satu keluarga yang happy~ xsabar nak tgk versi kaler

    ReplyDelete
  6. cantiknya kak deno! kalau diwarnakan nanti mesti lagi cantik dan ceria! hehe :D

    ReplyDelete