Modem Yang Problem - Dayang Deno

24.11.13

Modem Yang Problem


Wah rindunya DayangDENO ni.. Ada ke yang rindu deno? Hahaha.. Ok, saya sangat perasan :p

Baru tak update beberapa hari dah rasa rindu! Inilah penangan personal online diary kan? Bila dah biasa update, sehari tak update pun dah rasa rindu^^

Btw, sebenarnya modem P1 deno ada masalah. Macam biasa kalau takde interenet means blog pun tak ber"update", segala order customer pun tergendala, email pun tak dapat bukak.. Sabau je la.. Muehehe...

So, minggu ni maybe siang je update, malam2 tak dapat la.... Bila modem nak sihat balik ni.. Hiks :p



p/s: cer komen doodle design baru deno kat atas tu...


10 comments:

  1. Rindu kak deno :) hihi blog ni dah macam rutin diari dah

    ReplyDelete
  2. sama la kita..wifi p1 nie dah nak penuh quota so susah sgt nak blog walking...aishh geram nye laa..done klik nuffnang awak^^

    ReplyDelete
  3. denooooooooooooooooo,comei la doodle tu,hihi... :D

    ReplyDelete
  4. saya rinduuuu :)
    doodle tu nampak lain daripada yang sebelum ni.
    guna warna pastel ke?

    ReplyDelete
  5. wahh doodle kak deno makin comel. lawalah ^^

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan.. aamiin.

    ReplyDelete
  7. hehe . new style n still cute kak dayang :D

    ReplyDelete