Naik Pangkat! - Dayang Deno

19.11.13

Naik Pangkat!

Baru dapat banner daripada rakan SLE, banner untuk event PSLEM Terengganu yang akan diadakan tak lama lagi.. Ada satu nama yang menarik perhatian deno la...


Baru-baru ni dapat jadi artis

Hari ni deno naik pangkat kepada puan! Deno duk fikir-fikir jap, bila deno kahwin ya.. Seingat deno, deno tak pernah bertunang dan bernikah.. Hiks

Hehe... Sebenarnya tersilap tu.. Saya masih single dan saya Cik Dayang :p





p/s: naik "pangkat" pula.. hehe.. btw, nanti deno share pasal event ni 

7 comments:

  1. kalo urusan rasmi gomen mmg guna puan wpun org yg berkahwin

    ReplyDelete
  2. Haha boleh pulak naik pangkat jadi puan ye cik deno...

    ReplyDelete
  3. hehehe....kalau orang yang berpangkat kot dia panggil puan...dah pangkat mana dapat nie..sape bagi...hehehehe...
    Cik dayang kan lagi manis kan..kan

    ReplyDelete
  4. waaaah ~
    doa tu, tak lama lagi dapatlah naik pangkat ;)

    ReplyDelete
  5. oh..mungkin dia ikut gelaran formal. kalau gelaran formal, yang cik pun jadi puan

    ReplyDelete
  6. Wah.. mcm best je event mcm ni.. semoga terhibur nnti puan.. eh cik hehee.. :D

    ReplyDelete