Nasib Baik Yahoo Alert - Dayang Deno

2.11.13

Nasib Baik Yahoo Alert

 Tiba-tiba dapat kejutan daripada yahoo!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

klik untuk lebih jeals

Nasib baik yahoo cepat2 beritahu pada deno.. Entah siapa dari US pandai-pandai nak cuba login email deno ya..... ish ish ish....

Terima kasih yahoo.com sebab cepat alert! Korang pernah jadi macam ni tak? Ini first time deno kena macam ni.. Bahaya betul!




p/s:phewww....


14 comments:

  1. pernah juga kna gini... gmail pun pnh kna.. huhu

    ReplyDelete
  2. yahoo skang ni memang saya kurang percaya dah..lebih banyak guna gmail

    ReplyDelete
  3. Ishh..Bahaya betul,adam belum pernah kena lagi.Be careful ya akak :)
    New Entri : Final Exam dah Tamat !

    ReplyDelete
  4. Wushhh bahaya tu .. Nasib kak deno check email jugak kalau tak..

    ReplyDelete
  5. Akak penah...tapi akak guna gmail... sistem diorang makin canggih..bagusla kan...

    ReplyDelete
  6. Choki pun kena gak!! Dlm 2-3 minggu lps.Cuak gila.Terus tukar password O___o"

    ReplyDelete
  7. fae pernah. tapi bukan yahoo. if i am not mistaken my FB account pernah kena cuba log in from ntah penyangak dari mana.

    ReplyDelete
  8. Salam deno, xde G+ masih leh join.. jangan xde semua syarat jea xleh join.. heee.. jom join yea.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

    ReplyDelete
  9. Bahaya kalau org dapat hack akaun email kita kan.. banyak detail n maklumat kita dalam email tu..

    ReplyDelete
  10. memang bahaya tu ... nasib baik wajib buka email kan ...

    ReplyDelete
  11. Kena berhati2 ni.. thanks sharing ye.. :)

    ReplyDelete