Percubaan - Dayang Deno

26.11.13

Percubaan

Deno baru belajar nak lukis dan menggunakan warna pastel.. Selama ni deno buat warna terang je... Sememangnya deno belum mahir guna warna pastel... Masih baru dan dalam percubaan...

ni mula-mula.. down gila sebab tak pandai nak buat kaler pastel

percubaan terbaru
Photo: lukisan malam ni.. tapi, tetap ada warna terang di situ... sabau je la :p

banyak lagi nak kena belajar dan banyak lagi latihan perlu buat =.=



p/s: bila la modem nak elok... maaf belum dapat balas jejak korang =.'=


23 comments:

  1. alahaii percubaan pun dah macam pro taw deno..cantik sngt,

    ReplyDelete
  2. Pecubaan pun tetap cantik . Lawa gila doodle tu

    ReplyDelete
  3. walaupun percubaan tapi still comel :)
    keep it up sis ;)

    ReplyDelete
  4. CANTIK... MACAM BUKAN PERCUBAAN.. :)

    ReplyDelete
  5. salam deno..ape kbr..lme m3h x singgah cni..
    m3h tgk dah ckup cantik warna doodle tu

    ReplyDelete
  6. cantiklah kak deno, walaupun baru 1st time, tapi mmng cantik :D

    ReplyDelete
  7. yang percubaan tu cantik lah akak... takpe akak boleh usaha lagi,hehe :) practice makes perfect... saya pun nak buat doodle tak mahir lagi...

    ReplyDelete
  8. Cute je. Suke~ btw. Deno pakai modem ape? Sy pny modem TM. Problem jugak. x tahu knape. sedih dih dih

    ReplyDelete
  9. perubaan pon cantik je deno.. kalau kza yg lukis hancur hahahaa...
    god job!! teruskan usaha..

    ReplyDelete
  10. Wohaaoo ! memang cntek sngat wlaupon percubaan :D

    ReplyDelete
  11. Assalam
    Walau pun itu percubaan , tetapi ia sangat menyerlahkan bakat Deno itu..
    Syabas..

    ReplyDelete
  12. Assalam
    Walau pun itu percubaan , tetapi ia sangat menyerlahkan bakat Deno itu..
    Syabas..

    ReplyDelete
  13. Assalam
    Walau pun itu percubaan , tetapi hebatnya seperti betul - betul. Syabas.

    ReplyDelete
  14. perlu banyak berlatih . jgn putus asa ... cayok !

    ReplyDelete