Rezeki Blog - Dayang Deno

8.11.13

Rezeki Blog

Siapa kata blog tidak mendatangkan hasil, sia-sia dan membuang masa? 

Percayalah, rezeki kita di mana-mana.. Dengan blog pun kita boleh dapat income.. Update, kongsikan dengan rakan-rakan, iklhas dan juga berusaha.. Alhamdulillah, dengan income blog ini dapat deno menukar cermin mata.. :)

Deno rabun teruk, tanpa cermin mata semua kelabu asap.. huhu... ^^


Cermin mata yang tahan lasak, akhirnya impian jadi kenyataan.. Kali ini cermin mata berbingkai penuh :)


Cermin mata transition. Deno sensitif cahaya matahari, jadi cermin transition menjadi satu kemestian bila deno menukar cermin mata baru..  Ini kali kedua deno mengunakan cermin jenis ini, alhamdulillah sejak mengunakan cermin mata transition pada tahun 2008, migrain deno semakin berkurangan :) *tahun ni genap 14 tahun bercermin mata

Oh ya, jika korang nak tips tentang cermin mata, pemilihan cermin mata, korang boleh ke blog PAPAMIFZ :)


p/s: rezeki.. di mana-mana sahaja... janji usaha, insyaallah :) 


28 comments:

  1. bestnyee dapat cermen mate baru.TB nk tukar smpi skg xtukar2heheh

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...
    jemput visit and follow me back ^_^
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah , rezeki Allah ada kat mana2 je

    ReplyDelete
  4. akak baru tahun lepas dapat tukar cermin mata dan sekarang fully pki spec..tamo dah pki contact lens...huhuh..cantik,....nak macam tu jugak

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki blog ..:)

    ReplyDelete
  6. lama juga ye deno dah bercermin mata ni. maksudnya start deno darjah 4, betul tak?

    # deno, nak beritahu yg hadiah dari sponsor (canvas d'arte) dah selamat k.izan terima semalam. cuma blm sempat nak update kat blog aje. thanks deno sbb anjurkan giveaway yg best ni!

    ReplyDelete
  7. waaah ~
    cermin mata kita sama lahh.
    playboy + transition
    :)

    ReplyDelete
  8. syukur alhamdullilah rezeki deno kan

    ReplyDelete
  9. ada jugak terjah ke blog papamifz tu..wah...cermin mata baru la ni...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tak sia2 berblog...Saya juga baru dapat hasil blog baru2 ini, dapat juga belanja KFC Kombo utk seisi keluarga....

    ReplyDelete
  11. syukur..penghargaan untuk diri.. =)

    ReplyDelete
  12. Samalaa kita rabun teruk jugak . Huhu ♥

    ReplyDelete
  13. wah tahniah akak..
    Saya suka cermin mata bingkai penuh.Tahan lasak!

    ReplyDelete
  14. PG pun nak plan pakai cermin mata da. mata sakit bila lama2 tengok skrin pc :(

    ReplyDelete
  15. betul tu. bumi Allah ni luas. rezeki Dia kat mana-mana. tinggal kita je kena usaha carik rezeki tu.

    ReplyDelete
  16. tahniah deno..dah sampai spek deno
    aritu pun yumida de mennag segmen papa mifz, belum lg order spek...
    isi tabung nuffnang sini-inti

    ReplyDelete
  17. eh sama la kita kalau tak pakai spek dok berkelip2 nampak kelabu je haha...

    ReplyDelete
  18. TAHNIAH KAK DENO .. BESHNYE DPT CERMIN MATE BRU KAN .... :)

    ReplyDelete
  19. Wah tahniah.. semoga deno terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  20. akak pun kena tukar spek mata juga dik

    ReplyDelete
  21. wah bestnya spek mata transition~

    ReplyDelete
  22. tahniah.. alhamdulillah rezeki...'

    Jemput Join "Blogger Gempak 2013" Award ""BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD"

    ReplyDelete
  23. mahal kot guna transition. huhu. tapi mmg bgus utk kesihatan mata.naz pun, dh tiba dah masa ni kena check balik mata. dah silau kemain kalau driving

    ReplyDelete
  24. wah,cantik spek mata kak dneo,hehe...tahan lasak,memang berkualiti la... :)

    ReplyDelete