Sambungan The Hunger Game - Dayang Deno

17.11.13

Sambungan The Hunger Game


Wow! Akan ada sambungan filem The Hunger Games! 

Yang first dulu Katniss Everdeen dan Peeta Mellark menang game yang kejam tu dan berjaya balik ke kampung halaman masing-masing kan.. Apa pula akan terjadi pada Katniss dan Peeta ya.. Tak sabarnya nak tengok sambungan filem ni...^^



p/s: patut la banyak kali sangat ada ulangan kat HBO, rupa-rupanya nak ada sambungan ^^


15 comments:

  1. Wahh ada sambungan lah .. Nak tengoklah nnti

    ReplyDelete
  2. SALAM DAYANG DENO..

    ina salah seorang peserta GA dari aina zairul nizam.. doakan ina yer.. :)

    http://arenamuslimah.blogspot.com/2013/11/saving.html

    ReplyDelete
  3. mesti best jugak ceritakan ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg first best, mesti yg kedua lagi best!^^

      Delete
  4. ARGH !! tak sabar-sabarnyee nak tengok sambungan dia .. mesti best jugak yang kedua ni ..

    ReplyDelete
  5. saya tak sabar nak tggu filem ni 21 november nanti..

    ReplyDelete
  6. oh ada sambungan rupanya.. baru tau. Thanks sharing deno.. :)

    ReplyDelete
  7. antara movie yang ditunggu selain movie Hobbit part 2...

    ReplyDelete
  8. tak pernah tgk lagik , macam best jek ! macam bes jek !

    ReplyDelete
  9. wah,ada sambungan la! nak tengok, nak tengok! hehe :)

    ReplyDelete