Santai Di Secret Recipe - Dayang Deno

7.11.13

Santai Di Secret Recipe

Nak update semalam lappy pula buat hal.. Hari ni baru ada ceritanya.. muehehe.. Last 2 days, my cuz and me hangout @ Secret recipe :) 

Lama tak jumpa macam ni la, sepupu rapat : Aisyah Nadhirah ^^
Deno and Aisyah.. she is 20 years old

Aisyah muda 4 tahun daripada deno.. Student accounting juga^^ Sekarang cuti sem, sebab tu kitaorang boleh jumpa^^ Next year dah final sem dah, buat elok-elok ya kakak... *panggilan deno untuk Aisyah

Banyak betul cerita kami.. Sambil-sambil borak, kami ter"order" pula.... hehe.. menu biasa sahaja...


Selesai makan, mujur la cepat kami keluar dari restoran.. Masuk je dalam kereta, terus hujan lebat, angin kencang dan ribut.. Fuh! Bahaya betul, pasu pun terbalik tepi jalan..  Alhamdulillah, selamat sampai rumah :)



26 comments:

  1. wah..lama xlepak kat secret recipe...:)

    ReplyDelete
  2. wah sedapnya deno akak baru pergi hari selasa hari tu...ekekeke...

    ReplyDelete
  3. sedapnya menu tu deno..teringin pulak ni.

    ReplyDelete
  4. he.eh..tuari baru lepas masuk secret...samalah order..akak order lasagna

    ReplyDelete
  5. maksudnya deno 24?? nmpak muda lah deno..=D

    ReplyDelete
  6. wahh bestnya :) makan di mana tu ?? nampak sedp

    ReplyDelete
  7. boleh pulak ter oder ye...hehehe
    lama dh xmkn kek sr ni

    ReplyDelete
  8. terliur nye tgk gmbr2 makanan yg awk post nie

    ReplyDelete
  9. Gambar makanan d bwh sekali tu nmpk sedap... Happy outing sis!

    ReplyDelete
  10. memang best dapat berborak dengan sepupu yang rapat...

    ReplyDelete
  11. http://www.mieramyra.blogspot.com/2013/11/ibuputih-excellent.html

    nak cntik, nak putih , nk gebu nk gorgoes ., mai singgah meh :)

    ReplyDelete
  12. wah sedapnya~ terliur pula tgk gambar makanan

    ReplyDelete
  13. wah beznye
    kat SR memang sedap2 je menunya
    harga tu bling2 mata nengok..hihi
    sesekala mkn ngan kengkwn mmg bez n syok
    isi tabung nuffnang sini-inti college

    ReplyDelete
  14. terserlah keakraban deno. wish her all the best for final exam. :D

    ReplyDelete
  15. dah mcm pasu pokok bunga saya jer . besar pun blh jatuh ...

    ReplyDelete
  16. Secret recipe mmg menyelerakan.. kek pun sedap2.. best.. :)

    ReplyDelete
  17. SAYA RASA TEKAK SAYA TAK LEH TERIMA MAKANAN MACAM TU.. TAK BIASA..

    ReplyDelete
  18. waah ~
    nak pergi makan secret recipe jugak lahh
    :)

    ReplyDelete