Semoga Terus Meningkat - Dayang Deno

11.11.13

Semoga Terus Meningkat

Lihat di bloglist, di facebook, di mana-mana pun ramai blogger update mengenai CPUV nuffnang masing-masing.. Perghhh.. Ada yang boleh dikatakan setiap hari ada je CPUV baru melekat pada blog masing-masing.. Memang awesome! 

Deno? Seminggu dua ni tak banyak sangat CPUV melekat.. Tapi alhamdulillah earning CPUV semakin meningkat! Salah satunya earning iklan Guess Jeans...


Harap-harap ianya terus meningkat..! 

Kadang-kadang terfikir juga macam mana blogger retis dapat earning ratus-ratus daripada hanya satu CPUV.. Huhu...Tapi dengan earing macam ni pun dah syukur sangat-sangat!

Terima kasih mr. nuffnang dan korang yang tak jemu supprot dayangdeno :)





p/s: nak tunggu 4 angka baru cashout...heee.. oh mr. nuffnang please give me more CPUV!^^





19 comments:

  1. untung la..sy susahnye nak dpt byk gni.hahaha...

    ReplyDelete
  2. Semoga terus meningkat . Alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  3. insya Allah.. terus berusaha tau dik ^^

    ReplyDelete
  4. banyak tuu..macam mana nak dapat? ehehe

    ReplyDelete
  5. ok lah tu..banyak apa..huhu.. insyaallah bertambah murah rezeki lg pasni...

    ReplyDelete
  6. Tahniah, harap sentiasa meningkat dan meningkat dan meningkat! Saya tak pernah tunggu earning sampai 4 angka, 2 angka pun dah cashout!!

    ReplyDelete
  7. insyaAllah... teruskan usaha ye.. moga tercapai dengan izin-Nya ^___^

    ReplyDelete
  8. Bw n flow blog ni.. jemput ke tertak husna ya =) tq.

    ReplyDelete
  9. Tahniah Dayang Deno :)
    Saya CPUV tak pernah dapat lagi . Baru dapat CPC je . Earning pun baru RM 0.15 . hahaha . sadis .

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. semoga deno terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  11. denoooooooooooooooo,banyaknyaaaaa CPUV diaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  12. banyak tu satu CPUV..akak dah bertahun tak dapat mcm tu

    ReplyDelete