Senarai Pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway - Dayang Deno

1.11.13

Senarai Pemenang 3000 SLE Supporters Giveaway

PERHATIAN! Sila semak nama di link ini --->> senarai peserta

 TOP REFERRAL
Sponsor : Narina Hussin
CASH RM100

CABUTAN BERTUAH

Button Badge Doodle Art x 10
Sponsor : DayangDeno
93, 20, 134, 230, 224, 58, 196, 154,144, 56

Photo Canvas x 6
Sponsor : Canvas D'Arte *jika tak jumpa page ni, terus pm ke page dayangdeno
Art Kufi - 239, 72, 147
Typhographt canvas - 124, 98, 136

Novel x 5
Sponsor : Hawadah
219, 75, 226, 204, 9

Bookmark limited x 10
Sponsor : ShidaRidzuan
102, 131, 208, 182, 156, 86, 215, 188, 81, 242

Pin ribbon x 2
Sponsor : ShidaRidzuan
40 

Button badge x 3
Sponsor : ShidaRidzuan
108, 27, 2

Bookmark limited x 5
Sponsor : Mojat
43, 152, 28, 240, 31

Perfume Tanpa Alkohol x 2
Sponsor : Dysha Sahhir - 231, 191

Tudung bawal x 3
Sponsor : GreenAmila
111, 232, 135

Beauty Tool x 1
Sponsor : MamaDarwish - 15

Topup RM10 x 8
Sponsor : OhGerlie - 77
Sponsor : CikMira - 4, 211
Sponsor : Nadya  - 155
Sponsor : AgenTopup - 41
Sponsor : AdamFaiz - 143
Sponsor : Nasuha - 59, 73

Topup RM5 x 5
Sponsor : Mira - 218, 50,148 *pm pada fanpage dayangdeno
Sponsor : AisyaLieza - 32, 213


Tahniah buat kepada semua pemenang! Kepada yang kurang berjaya next time boleh cuba lagi, insyaallah :) 

*Perhatian kepada semua pemenang, sila hubungi sponsor anda.. Pagi pemenang yang berjaya mendapat hadiah berupa barangan yang perlu dipos, pm kepada sponsor link penyertaan sebagai bukti, nama, alamat dan no. phone anda^^ Kepada pemenang juga, sila buat tuntutan dalam masa seminggu ya ^^


p/s: jika ada apa2 masalah, boleh pm deno di page dayangdeno :)


56 comments:

  1. Thank you so much ! rezeki bulan kelahiran :)

    ReplyDelete
  2. Perfume tanpa alcohol x 2 dgn beauty tool x 1 sapa pemenangnya deno?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori2.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu

      Delete
  3. takde rezeki. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki 147.
    Macam mana mahu contact ye sis?Saya tekan dia keluar homepage fb..

    ReplyDelete
    Replies
    1. just bg mesej kat page fb tu^^

      Delete
    2. hehe..Maksudnya saya tekan link yg sis bagi tapi keluar wall saya. Dia tak masuk fanpage fb sponsor. Komputer saya ke yg bermasalah?

      Delete
  5. pemenang tudung bwal, PM page Amila's Stories.

    ReplyDelete
  6. pemenang tudung bawal sila pm page Amila's Stories (fb) . dlm minggu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, menang Tudung Bawal. I'll pm your page. :)

      Delete
  7. Alhamdulillah, no bertuah 215...menang bookmark limited dripada kak ShidaRidzuan...

    terima kasih kak Dayang Deno...:)

    ReplyDelete
  8. err perfume tanpa alkohol dengan beauty tool takda pemenang pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori2.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu

      Delete
  9. Nak tnya, spa pmenang Perfume Tanpa Alkohol tu yea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori2.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu

      Delete
  10. pemenang beauty tool dan perfume tnpa alkohol xde pemenang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu.. dah edit :)

      Delete
  11. Alhamdulillah. Tersenarai sebagai pemenang, no 135. Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah. Tersenarai sebagai pemenang, no 135. Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Tersenarai sebagai pemenang, no 135. Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang... tipis je nk kna cabutan bertuah, tpi mmg tak bertuah... apa2 pun happy sbb dtg support deno.. :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  16. prefer maybank acc senang nak transfer

    ReplyDelete
  17. x mng huhu...TAHNIAH to all winners :)

    ReplyDelete
  18. wah, tahniah semua.. hehehe
    memang ada yang nombor cabutan pada hadiah yg sponser mama dgn Dsyah tu takda nombor bertuah ek?? huhu dekat kak shida punya yg pin ribbon 2x tu hanya ada sorg pemenang je ek?? cuma nak bertanya je.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... tadi yg nama pemenang GA dayangdeno, sori.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu.. dah edit :) untuk pin ribbon tu, sorang pemenang, dpt dua ribbon :)

      Delete
  19. Tahniah semua .Perfume Tanpa Alkohol dan Beauty Tool siapa pemenagnya ?

    ReplyDelete
  20. Pmenang untuk perfume takde ? Beauty tool pun ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam... tadi yg nama pemenang GA dayangdeno, sori.. ada dah buat cabutan tadi, lupa letak nombor sbb nak cepat.. plus adam khaleef nangis tadi... huhu.. dah edit :)

      Delete
  21. Tak ada rezeki. Bertuahnya siapa yang dapar art kufi tu :')

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah..terima kasih pd yg sponsor n tahniah kpada pmenang =)

    ReplyDelete
  23. TAHNIAH kepada semua pemenang. Nampaknya akak takde rezeki hihi.. Btw, memang meriah peserta GA ni. Semua sporting!

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah tersenarai no. 28. thanks kak deno :)

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah . Ada rezeki disini ♥

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah , terima kasing Kak Deno and semua sponsor. hee dpt photo canvas :)

    ReplyDelete
  27. alhamdulillah, menang !! hadiah dpt utk bulan kelahiran saya :) thanks a lot sponsor and penganjur, deno!! =D

    ReplyDelete
  28. Wahhh.. tersenaraii.. menang topup.. no. 77.. yaeyyy!! Tq deno n sponsor... heee

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah... ada rezki k.izan menang utk giveaway deno kali ni. Terima kasih banyak2 deno sbb anjurkan GA yang super best ni!

    Tahniah juga buat semua pemenang yg lain!

    ReplyDelete
  30. dah send detail kat sponser... tq deno :)

    ReplyDelete
  31. Xde rezeki.. tahniah kpd semua pemenang!!

    ReplyDelete
  32. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete