Super Awesome Result - Dayang Deno

14.11.13

Super Awesome Result



Hari ni appointment doktor lagi... Awal pagi tadi dah sampai di hospital, biasanya deno memang sampai awal sebab patient agak ramai.. Kalau lambat, lambat pula jumpa doktor kan.. hihi.. Sebelum jumpa doktor, macam biasa perlu buat dressing depan nurse.. Dah selesai dressing, nurse puas hati, barulah jumpa doktor ^_^

Alhamdulillah result darah deno semua baik a.k.a super awesome! ...HB deno pun dah naik, syukur sangat-sangat...! Berat pun dah naik ke 36kg! Yeay! Walaupun tak capai target tapi berat dah naik 1kg! :) ...... dan yang paling penting mr. SLE tidur dengan nyanyaknya... hehe...^^  Terima kasih pada semua yang sentiasa doakan DayangDeno!

May Allah bless us!^^




p/s: Oh mr. SLE.. jadilah seperti sleeping beauty yang tidur forever! ^^


14 comments:

  1. alhamdulillah kak deno... :) baguslah kalau macam tu :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..sem0ga den0 sentiasa sihat & to mr SLE, please be nice t0 her.. :)

    ReplyDelete
  3. semoga deno sihat selalu...berat bdn tu x mcm berat pun kan..huhu yg penting bertambah sihat..

    ReplyDelete
  4. eei kurusnyee deno..naik lg yee berat nye tuh err

    ReplyDelete
  5. comellah kak deno ni, bam bam ^^ bte ringan betul berat akak, saya pun berat baru 39 hehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah :) semoga sehat sentiasa ye dear

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah...semoga SLE tu tido selama-lamanya ya

    ReplyDelete
  8. Mr.sle tu bole aktif bole tak eh? ilang terus takleh ke?

    huhu..

    moga terus sihat deno! :)

    ReplyDelete
  9. Kurusnya akak :D Btw semoga cepat sembuh ye, kak :D

    ReplyDelete