Suprise !! - Dayang Deno

9.11.13

Suprise !!

Hari ni deno menyertai Family Day  for CAPD patient di Prinzpark Hotel Kuala Terengganu^^ Majlis 9am tadi.. Agak ramai pesakit dan keluarga masing-masing yang hadir.. Deno pula hanya bersama my mum :)

Aktiviti biasa seperti ceramah ringkas mengenai CAPD, kuiz dan juga ada game.. Deno hanya join kuiz dan dapat juga hadiah daripada BAXTER company :)

kak azi from BAXTER

Majlis bersurai pada pukul 1 tengahari.. Tapi sebelum tu ada SUPRISE!!

Tiba-tiba nurse umumkan nama "pesakit contoh" dan nama deno diumumkan.!. Erk! Tergamam kejap, biar betul.. Dr. Zaiha, doktor pakar sendiri sampaikan hadiah.. Muka merah dah, plus terkejut lagi...
Terima hadiah dengan blur sebab terkejut dengan suprise daripada Unit CAPD, HSNZ.. :')

Alahai doktor dan staffnurse, senyap-senyap diaorang buat rancangan ya... Huhu.. Terharu sangat-sangat tiba-tiba dapat hadiah. Tapi yang tak boleh lupa tu muka merah terpaksa buat speech secara spontan.. Berdebar wehhh sebab deno memang gugup depan ramai orang.. heeee^^



p/s: serius terkejut! 



21 comments:

  1. Wahh tahniah. Dapat apa dalam tu? ^^

    ReplyDelete
  2. Pesakit contoh tu macam mana kak deno ? btw tahniah kak deno

    ReplyDelete
  3. Heeee tahniah dik Deno..moga terus kuat dan semangat ya :)

    Macam Cantik Je..Macam Comel Je..

    ReplyDelete
  4. wa, bestnya :) ok, share apa deno dapat cepat! hihi. kemarin spek mata. rezeki, syukur alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. wah tahniah deno, insya' bley jd cth kat pesakit yg lain kan ;)

    ReplyDelete
  6. hehe surprise ye. what's inside?

    ReplyDelete
  7. minggu ni nk kena bw baby check out dkt HSNZ

    ReplyDelete
  8. Tahniah dik Deno...semoga ia satu permulaan kpd sesuatu yg terbaik....

    ReplyDelete
  9. tahniah Deno , mungkin doktor dan nurse tuh semua baca blog Deno kot...=)

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah Deno.. semoga terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalam
    Tahniah ya di pilih antara pemenang.
    Tahniah :)

    ReplyDelete
  12. congrats kak deno,dapat anugerah 'pesakit contoh'...memwsang kak deno pesakit yang baik,hehe :D

    ReplyDelete
  13. Tahniah deno . apa dlm beg tu . tak nak tayang2 ker ... heheheee

    ReplyDelete
  14. tahniah kak :)
    semoga akak terus kuat ;)

    ReplyDelete