Tanda-Tanda Ketagihan Bermain Candy Crush - Dayang Deno

11.11.13

Tanda-Tanda Ketagihan Bermain Candy Crush


CANDY CRUSH.. Permainan yang menjadi setau fenomena! Kalau korang ada salah satu tanda-tadan kat bawah ni means korang ketagih dnegan permainan Candy Crush ~

1- Bila menutup mata, korang terbayang susunan gula-gula dalam permainan tu
2- Mula membenci coklat dan jeli kerana ianya ialah halangan popular yang sukar
3- KOrang berjaga dari tidur dengan tablet atau telefon di tangan sebab korang berjaga sehingga lewat malam bermain game candu crush
4- Korang sanggup call kawan sebab nak minta bantuan nyawa Candy Crush


p/s: sepopular mana pun candy crush, deno tak pernah nak cuba main sebab deno tahu ia boleh buat kita jadi addicted... Nanti tak jadi kerja main "mende" tu.. 



7 comments:

  1. Assalam.. Deno
    Alhamdulillah, nasib baik saya belum pernah bermainnya. Insyaallah, nak jadikan entri di atas ni sebagai panduan. Terima kasih ya Deno :)

    ReplyDelete
  2. Tak suka main game nie asyik tak lepas ajek rasa macam hempas jek handphone huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. samala deno kita tak pernah pandang pun game nie..kalau c pou main lagi hihi

    ReplyDelete
  4. Hehe, semua tanda tanda tu ada. Addict sangat, serius.

    ReplyDelete
  5. Sy mmg x prnah main ni.. x nk terjebak nnti.. :)

    ReplyDelete
  6. akak tak main candy crush..tak minat

    ReplyDelete