Tempahan : Full Blog Edit & Design Bicara Hati - Dayang Deno

16.11.13

Tempahan : Full Blog Edit & Design Bicara Hati

Personal Blog
Full blog edit & design
Link : http://sharfynarzmiss.blogspot.com

Background yang deno design nampak macam tile kan...? Sebenarnya background bukan macam tu, gambar pokok dan bukit hanya ada pada bahagian footer, awesome screenshot buat nampak macam tile.. hehe.. Korang boleh lihat keseluruhan blog dengan klik link blog di atas :)

COPYRIGHT© DayangDeno
Kepada yang berminat boleh membuat tempahan di
Email : pinky_deeno@yahoo.com


p/s: terima kasih kerana percaya dayangdeno ^_^

30 comments:

  1. makin murah rezeki nampaknya Deno...=)

    ReplyDelete
  2. Wahh cantik cantikk. hehehhe anyway jom join GA ni http://wanieseuk.blogspot.com/2013/10/cosmic-giveaway-by-le-awesome-trio.html

    ReplyDelete
  3. Cantik.. semoga Deno terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  4. Oke, Jom lawat belog Bicara hati yang Deno dah edit ;)

    ReplyDelete
  5. Cantiknya ! Memang superb .. tabikk :D

    ReplyDelete
  6. sat g fae nak jenguk blog sharfynaz ^^

    ReplyDelete
  7. Cantik . Wani dah tengok full . Btw , nak tanya , camne kak dayang buat yang awam + matahari dekat tajuk entry tu ??

    ReplyDelete