Belajar Dari Kesilapan - Dayang Deno

23.12.13

Belajar Dari Kesilapan

Oh tersangat busy...  Perlu pandai bahagi masa, blog, customer, PSLEM. Kadang-kadang tak sihat. Sekarang pula dapat amanah sebagai Bendahari PSLEM Terengganu Chapter, rasa macam takut pun ada. Kadang-kadang blur bila Timbalam Presiden (kakfiza) cakap, tak tahu kenapa.. Agaknya nervous! Sampai perlu tanya banyak kali. Kesian dia terpaksa explain pada deno banyak kali..

Macam ni la bila ada tanggugjawab..
wajah yang muram

Deno ni selagi tak faham selagi tu tanya... Prinsip deno satu, biar la kena marah pun, janji apa yang deno tak faham tu mesti nak fahamkan betul-betul sebab nanti susah nak buat kerja..

Sampai sakit kepala tadi sebab takut kena marah.. Huhu... Tadi pun tengok balik excel rupanya ada seorang ahli PSLEM tertinggal! Ya allah.. Mesti kena marah lagi sebab nanti mesti kena buat cheque baru... Sori kakfiza, entah macam mana la boleh tersilap! Takpe la, inilah dikatakan belajar dari kesilapan.... =.=


p/s: nak letak jawatan boleh? hehehe....

13 comments:

  1. Bendahari? Berat tanggungjawab tuh.. Semoga segala urusan dipermudahkan :) Jangan stres stres ya.. kami nih jenis yang agak blur.. so kami pun selalu tanya balik and takut kena marah ^^"

    ReplyDelete
  2. chaiyok3...deno,,zieta dh terima dh badge....tQ ye,comel sgtttt =D

    ReplyDelete
  3. Kena marah tu sekejap je. Usah di kepala terlalu lama. =)

    ReplyDelete
  4. tak apa. yang penting kita nak tahu, kita nak belajar. kena marah tu letak tepi sabar yea!! good luck! :)

    ReplyDelete
  5. ehh jangan la letak jawatan. move on. nak capai kejayaan max kena grab cabaran :)

    ReplyDelete
  6. Deno bendahari ya? Memang bila bermain dengan duit ni pening sikit. Takpe, slow-slow ya dik.

    ReplyDelete
  7. Orang cakap malu bertanya sesat jalan.
    So, tanya jek byk kali..hihi..

    ReplyDelete
  8. Kesilapan membuatkan kita lebih berilmu.. Tahniah diatas jawatan tersebut. Semoga dipermudahkan segala urusan... aamiin.

    ReplyDelete