Bersantai Di Perpustakaan - Dayang Deno

18.12.13

Bersantai Di Perpustakaan

Deno tak tahu pun, anak-anak buah plan sendiri.. Diaorang dah berpakat rupanya semalam, cikcu ni tak tahu menahu pun. Tiba-tiba tengahari tadi cakap nak ke perpustakaan. Deno taknak pergi sebenranya sebab penat, semalaman tak tidur buat order customer. Tapi semua duk merayu nak cikcu pergi, buat muka Puss In Boots, tak sampai hati pula...

Jadi hari ni bersantai di Perpustakaan Kuala Terengganu.. Rajin baca.. Kakak terus pilih buku, Adam Khaleef tak berapa fasih membaca lagi tengok gambar sambil cuba baca, Amir Amsyar pula dah pandai baca tapi masih ada kesilapan sikit...



Lepas sejam, dah main pulak.. Main puzzle yang dibawa dari rumah.. Terer budak-budak ni main, 15minit boleh siap.. Cikcu setengah jam pun belum siap lagi... ekekeke :p



p/s : sekejap je masa berlalu.. dah nak habis cuti sekolah budak-budak ni



18 comments:

  1. baguslah jika dari kecik sudah didedahkan dengan suasana perpustakaan...=)

    ReplyDelete
  2. seronok mereka dapat layanan dari cikcu...taklah bosan kan deno

    ReplyDelete
  3. raijin nyee die membaca..bgus dipupuk dr kecik

    ReplyDelete
  4. wahh !! bestnye pergi library .. kite selalu pergi ke PPAS .. best ,, besar pulak tu .. ahaha .. jadi promoter la pulak ..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pergi library... kt kg ni mna da library... :(
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/isu-panas-lagi-menggelegak.html

    ReplyDelete
  6. Lama sangat tak pergi perpustakaan. Dulu rajin jugak pegi, sekarang belajar banyak kat bilik je ^^

    ReplyDelete
  7. Lama dah tak pergi perpustakaan .. Rumah pun jauh dari perpustakaan

    ReplyDelete
  8. bestnya lepak kat perpustakaan..:)

    ReplyDelete
  9. BAGUS BERIKAN MEREKA BIASAKAN DENGAN PERPUSTAKAAN.. NAK JUGAKLAH BAWAK ANAK NANTI.. TAPI TAKUT DIA BISING PULAK..

    ReplyDelete
  10. sweet~~~ luangkan masa bersama kat perpustakaan.

    ReplyDelete
  11. Hahaha macam sama je dengan miza. Belajar kejap lepas tu dah tak boleh focus XD

    ReplyDelete
  12. rajim mereka ke perpustakaan ye :)

    ReplyDelete
  13. sekali sekala bersantai di library..apa salahnya hehe :)

    ReplyDelete
  14. bagusnya budak2 ni suka pergi library

    ReplyDelete
  15. lama juga dah rasanya sy tak ke library.. best.. :)

    ReplyDelete