Dugaan.... - Dayang Deno

14.12.13

Dugaan....

Semangat betul nak sambung kerja.. Dah hibernate kerja petang tadi, stop sekejap sebab nak buat CAPD.. Macam ni la saya, kejap-kejap kena rest untuk buat CAPD .. Penat betul! Hari-hari CAPD, ish3....


Malam baru sambung balik.. Semangat ni...!





Dalam kepala macam-macam nak buat
Niatnya nak siapkan sikit je lagi......





Tiba-tiba...





Hwaaaaa.....

Alahai tak sempat simpan kerja petang tadi... Apa kena la lappy kesayangan ni... Hari tu baru masuk "hospital".. Dah discaj dah.. Nak hantar "hospital" lagi, rasa malas la pulak. Banyak kerja lagi ni... 

Oh dear lappy.. please be nice to me...


p/s: habis dalam kerja PS, SAI ... dugaan... sabar deno, sabar.... =.=



20 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segalanya buat deno.. aamiin..

    ReplyDelete
  2. sambunglah laptop guna plug wayar hehe. makin comel doodle akak :D

    ReplyDelete
  3. mmg sedih pedih kalau dh siap buat,tiba2 lptop mati.
    (~-_-)~ dahla x ingat nak save,sabor je la kan,hee..

    ReplyDelete
  4. beli desktop je buat pakai kat rumah dik...semua kerja masuk dalam hard disk...takutlah berlaku apa2 boleh la cover..

    ReplyDelete
  5. lappy tu merajok kottt .. ahaha ! mesti akak ade buat dia jeles tu ...

    ReplyDelete
  6. Kenapa dengan lappy tu kak deno ? Sabar jelah . Penat2 je lukis .. Dugaan kak

    ReplyDelete
  7. lama tak jenguk sini.. cubaan semua tuh dear. sabar yea.. :)

    ReplyDelete
  8. salam ^_^ hyee...dtg sini lg tgk blog awak yg comel :) comel doodle

    ReplyDelete
  9. Terbaik la kalau kena macam tu.. kalau sue, confirm balik rumah dulu. besok sambung balik..

    hihi

    ReplyDelete
  10. dia minta tukar baru kot..hihi :)

    ReplyDelete
  11. deno comel, memg malas kalau mcm tu, akak selalu kena kalau laptop hang.. ya Allah boleh tido kejap bru smbung huhu

    ReplyDelete
  12. ouchy... bersabarlah, lappy tu penat agaknya, heheh...

    ReplyDelete
  13. sebaiknya save kat external usb . jadi klu tetiba padam skrin , masih selamat lagi ...

    ReplyDelete
  14. :) kena selalu save kerja kalau dah buat..kalau tak memang menyesal..

    btw, kaler pastel doodle ni memang smart..

    #kartunster

    ReplyDelete
  15. hehe sabar ye deno.. btaw comel la semua doodle tu..

    ReplyDelete
  16. Alllahhuakbar ! Go kak deno go :D Dont't stop, don't give up. Keep trying a keep trying.. Hehehe. Tula kadang-kadang miza geram jugak, dah nak siap ni tiba-tiba lappy buat hal. kadang-kadang terpangkah dari SAI. so nak ambil langkah berjaga-jaga biasanya miza akan terus save format SAI. jadi kita boleh buka balik last segali baru save format PNG ^_^

    ReplyDelete
  17. uh oh !
    sabar sis sabar.
    nak suruh pujuk tu.
    :)

    ReplyDelete