Lega - Dayang Deno

23.12.13

Lega

Seharian tak on handphone sebab charger tak jumpa..

Akhirnya dapat juga on tadi... Dapat mesej daripada Timbalan Presiden (kakfiza).. ^^

Alhamdulillah, lega sangat sebab kakfiza tak marah. Dia just suruh deno masukkan balance duit dalam cdm.. Hoyeah! Lega sangat-sangat... Ahaks^^ Dah lama tak main dengan duit orang ni, takut juga kan.. Hehe



p/s: berat juga tugas bendahari ni kan.. zaman sekolah duku kutip je, sekarang siap dengan ledger acc bagai... tetiba ingat zaman belajar acc, bila tak balance mesti nanges.. haha^^



16 comments:

  1. woww .. dah jadik Ms. Bendahari .. ahaks !

    ReplyDelete
  2. susah kalau hp abis bateri
    kalau sop mati akal... hehheeh

    ReplyDelete
  3. Pegang duit orang ni besar amanahnya :)

    ReplyDelete
  4. all the best deno...insya Allah, deno boleh pegang amanah tu sebab ramai percayakan deno tu...^_^

    ReplyDelete
  5. PG tak boleh tak de hf sehari deno :)
    syukur alhamdulillah da selamat :)

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah.. lama pulak rasanya x terjah sini.. :D
    inti & inti di sini.. :)

    ReplyDelete
  7. Best tak belajar account kak deno ?

    ReplyDelete
  8. lega la ni..bagus la macam tu..

    isi tabung inti dan hotlink deno :)

    ReplyDelete
  9. ORANG BANK PON SAMA.. SELAGI TAK BALANCE SAMPAI KE MALAM LE NAK TUTUP AKAUN..

    ReplyDelete
  10. phone bila on , x de org call . bila off , masa tu la mcm2 panggilan ptg masuk .

    ReplyDelete
  11. Memang berat pegang duit orang lagi pegang duit kelab,,

    ReplyDelete
  12. PM dulu belajar akaun sekerat jalan jer , sebab tak boleh nak bawak...hehe

    ReplyDelete
  13. amboi ! dah jadi bendahari pulak ye kak . hehe :)

    ReplyDelete