Pengomen Tegar November 2013 Blog DayangDeno - Dayang Deno

9.12.13

Pengomen Tegar November 2013 Blog DayangDeno

Hari ni dah 9hb tapi baru upadte pengomen tegar! Hahah..! Lewat pun nak update jugak! Nak buat macam mana kan macam-macam perkara ada dalam kepala sampai lupa nak buat!

Ok jom kita lihat siapakah yang termasuk dalam top 10 "hantu komen" http://www.dayangdeno.com :)



Tahniah kepada top 10 bloggers yang tersenarai!! Semua blogger di atas secara automatik akan masuk ke dalam bloglist di sidebar blog deno untuk bulan 11 :) Next month kita lihat pula siapa yang kena....! Hiks!^^

Terima kasih juga pada anda semua yang selalu support dan tak jemu-jemu datang ke sini membaca celoteh deno.. Tak lupa juga pada silent readers! Haaa.... Deno tahu ada yang diam-diam baca blog deno yaaa... Terima kasih !^^


p/s: esok ada meeting lagi dengan doktor... alahai penatnyaaaa.....


21 comments:

  1. Wahh.. alhamdulillah.. hantu komen rupanya sy ni hihii.. T kasih, semoga Deno terus sukses.. all the best meeting dgn doktor tu ye.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah pada mereka...good morning deno

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada yang tersenarai. Rajin betul mereka ni.

    ReplyDelete
  4. hihik..nama cik nor tersenarai..thanks deno..:)

    ReplyDelete
  5. yeay! number 2! ngee~ :D btw,tahniah kepada semua yg tersenarai ^^

    ReplyDelete
  6. rutin kena follow . semoga semuanya berjalan lancar . Tahniah kepada pegomen tegar ...

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...dayangdeno,

    tahniah kepada semua pengomen tegar...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. hehe tersenarai jugak ya walaupun hanya 16 komen :D

    p/s isi tabung nuff libresse dan lenovo :)

    ReplyDelete
  9. Wah! Tahniah kepada 'hantu'2 komen sekalian

    ReplyDelete
  10. tahniah diucapkan kepada semua pengomen tegar...

    ReplyDelete
  11. hihihi..nama akak pun ada. tak sangka sbb rasa cam lately ni tak aktif sgt

    ReplyDelete