Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger? by AkuPenghibur.com - Dayang Deno

10.12.13

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger? by AkuPenghibur.com

klik banner

Kenapa aku jadi blogger?
Ahaks.. First mulanya deno berminat dengan blog bila membaca blog BFF kesayangan deno, dialah idola deno dalam dunia blog :') Selain daripada itu, deno sangat suka menulis, sejak sekolah rendah! Sampaikan buku karangan pun Cikgu Zasni ambil dijadikan contoh kat sekolah lepas upsr.. heeee... Betapa banyaknya karangan deno dalam buku tu^^ Last but not least, deno nak orang ramai tahu tentang penyakit SLE di samping blog tempat deno berkongsi tentang kehidupan sebagai pesakit SLE  :)

p/s: rasa nak tergelak bila teringat nama asal blog dayangdeno.. ekekek :p


20 comments:

  1. alhamdulilah terima kasih kerana sertai segmen ^_^ kisah yang menarik kenapa jadi blogger

    ReplyDelete
  2. agaknya apa nama asal blog ni eh? good luck! ^_^

    ReplyDelete
  3. Semoga deno terus sukses.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. nama asal blog dayangdeno apa? hehe tetiba nak tau jugak..:P

    ReplyDelete
  5. Ada nama asal ke?Ingatkan yang sekarang yang digunakan sejak dulu..hihi.
    Good Luck sis. ;)

    ReplyDelete
  6. apa nama asal blog ni kak ? hehe . saya pun teringat tentang nama asal blog saya time buat entry untuk segmen ni . cuma tak mention je >.<

    ReplyDelete
  7. SAYA BERBLOG DULU KERANA HENDAK MENULIS PUISI.. :)

    ReplyDelete
  8. aah kan deno, deno byk berkongsi mengenai sle
    memberi pendedahan buat kami
    selamat bersegmen deno
    Contest SEO Eridy menangi hadiah wang tunai RM500!

    ReplyDelete
  9. Jom join segmen bella juga. Jemput. Hadiah menarik menanti.

    http://isabellaidura.blogspot.com/2013/12/havoc-giveway.html

    ReplyDelete
  10. assalamulaikum.... ekin datang dari segmen yang sama... jemput la singgah ke blog ekin ya...

    http://cikash.blogspot.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  11. salam gud luck, nak ajak join kontest kt blog saya pula. :) , peluang nak menag service like fanpage , businesscard n banyak lagi . masa dh tinggl 5 hari je lagi huhu http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    ReplyDelete