Stok Dialisate CAPD Untuk Bulan Januari Dan Febuari - Dayang Deno

7.12.13

Stok Dialisate CAPD Untuk Bulan Januari Dan Febuari

Tengahari tadi tiba-tiba dapat call ada orang nak hantar barang.. Rupa-rupanya orang nak hantar  bekalan dialisate CAPD :)


Kali ni lori lain. Besar daripada biasa, deno nampak lebih banyak stok dialisate CAPD kat dalam lori tu. Hairan juga deno sebab rasa macam awal pula stok kali ni sampai. Agaknya sebab ini dah akhir tahun dan musim hujan kan, jadi pihak hospital hantar lebih bekalan dan awal daripada biasa.


Walaupun musim bajir, stok dialisis tetap sampai. Alhamdulillah... Kalau tidak habislah deno! Nyawa ketiga deno ni. Mana boleh tak buat CAPD, sakit la deno nanti.. uhuk uhuk :p

*alhamdulillah semua ni percuma ... kalau tak kerana bantuan kerajaan, mahu ribu-riban setiap bulan bayar, mana la family deno mampu, makan pasir la jawabnya ... haha... alhamdulilllah, bersyukur seadanya :')


p/s: CAPD nyawa ketiga selepas bekalan ubat.. hehe......



11 comments: