Akhirnya Kami Bertemu - Dayang Deno

28.1.14

Akhirnya Kami Bertemu

Selepas AyuCandy, bf deno di SMKSS termasuk juga Lina. Dah lama kami plan nak jumpa tapi asyik tertangguh sebab masing-masing ada hal. 

Tadi deno sms lina, dia pun free.. Apa lagi, dari Damansara terus ke Cheras jam 9malam tadi... OMG! Akhirnya kami bertemu setelah beberapa tahun tak jumpa!!!! ^_^

deno and lina

Banyak yang kami bualkan. Kan best kalau AyuCandy, Leen dan Madie ada sekali dengan kami, barulah lengkap besties zaman sekolah menengah :) Tapi itu la kan, masing-masing dah kerja dan ada komitmen. Ohhhh rindunya kenangan kami dulu di SMK Sultan Sulaiman!!! :')


p/s: oh ayu.. bila agaknya kita dapat jumpa ya awak ... i miss you so much! :')


13 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik...rasa gembira bila dapat bertemu dengan sahabat sekolah kan dik setelah sekian lama tak berjumpa...akak pun rindu dengan sahabat2 zaman sekolah akak...

    ReplyDelete
  2. mesti banyak cerita nak dikongsikan tu.. hihi

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Seronoknya dapat jumpa kawan rapat y dah lama tak jumpa...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum deno. wahh bestnya dapat jumpa kawan lama. rindu pula dekat kawan2 sheila. dah lama tak bersua Y____Y

    ReplyDelete
  6. salam singgah. teringat kembali zaman sekolah. semua dah membawa diri :(

    Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com

    ReplyDelete
  7. best jumpa kawan lama... byk nak citer rasa nak lepak lama2

    ReplyDelete
  8. best kan dapat jumpa kwn time sekolah, hihi

    ReplyDelete
  9. akak sekolah di SMK SS jugak ke ?? hehe , xsngka sama sek :)

    ReplyDelete
  10. Hehehe..nanti akak set date untuk kita jumpa ya

    ReplyDelete