Bebola Lembu Menyatukan Kami - Dayang Deno

13.1.14

Bebola Lembu Menyatukan Kami

Ayat Bad la ni ~


Ahaks! Sebenarnya IKEA meatball tuuu... Ini idea si Bad la ni, macam-macam! Hahaha.. Bad ni memang, memang nak kena.. Ayat entah apa-apa, geget baru tahu! Jangan mara ya Bad, nanti jadi "angrybad " kang.. hahaha :p

Ok, al-kisahnya deno hangout dengan bf di UiTM ~ Fatin, Kak azi dan Bad. Meroyan kejap, tak sangka pula dapat jumpa, sebenarnya deno tak expect dapat jumpa sebab kak azi kerja.. Tiba-tiba kak azi call nak jumpa kat IKEA, dia cuti rupanya! Apa lagi, dengan excited bersiap cepat. Sekejap je sampai sebab deno stay kat Damansara :)

fatin, bad and kak azi



Deno banyak gelak daripada makan sebab ketawa dengan diaorang ni. Geram tau suka diaorang suka buat lawak... Apa yang penting?  *bahagia* kan Bad kan :p

Diaorang ni kawan yang banyak support dan menolong dayang di UiTM.. Mereka baik sangat-sangat! Sekarang Bad berkerja sebagai salah seorangproducer di Astro, Kak Azi kerja di Maybank dan Fatin sambung belajar lebih tinggi iaitu ACCA! OMG! Tercapai juga impian fatin nak buat ACCA :)

Semoga persahabatan kita kekal selamanya walaupun kita jarang dapat jumpa.. ^^ 


p/s: till we meet again bestie :)


10 comments:

  1. MEAT BALL!! very like it, baru je pekena ngan mama tadi heheheeh :)

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak hangout ngan kengkawan.... Asik hangout ngan anak je... Hheee.... Jom hangout ngan akk n anak2 hhee.... Suka tengok deno ceria....

    ReplyDelete
  3. Syok hangout ngn kawan2 kan. Sempoi tul bad tuu. Berjemaah ngn geng pompuan. Hikhij

    ReplyDelete
  4. seronoknye dapat berjumpa kawan2.. ;)

    ReplyDelete
  5. nice ur blog..
    pls follow my blog.. sy budak baru belaja...
    http://cahayalaila87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. NASIB BAIK JUGAKLAH BEBOLA LEMBU.. KALAU TELUR PENYU KE, KAN LAIN JE BUNYINYE.. :D

    ReplyDelete
  7. makan banyak2 la deno..bagi gemuk sikit..heheh

    ReplyDelete
  8. sedapnye deno...tringin nak rasa..mabeles!

    ReplyDelete
  9. Semoga persahabatan kekal dgn sepenuh keberkatan.. aamiin..

    ReplyDelete
  10. sedapnya...bilalah nak dapat makan meatball tu ek

    ReplyDelete