Bersantai Di Red Box - Dayang Deno

20.1.14

Bersantai Di Red Box

Semalam, my sis, deno dan anak-anak buah bersantai di Red Box, The Curve. 

Dah 2-3 hari anak-anak buah bising nak pergi karaoke.. Lagi-lagi Aina yang setiap hari tanya bila nak ke Red Box, jadi semalam kaklong pun free. Apa lagi, dapatlah ke sana semalam :)


Seronok bersantai sambil menyanyi.. Yang stress pun dapat hilangkan stress sama^^ Macam-macam lagu, dari lagu perlahan ke lagu rancak, then perlahan balik, pastu rancak.. Paling best dengar kaklong nyanyi, fuh dah macam Celine Dion kaklong.. hihi^^


Deno? Deno suka... Sama jugak macam kaklong, i love Celine Dion... :p

"i can read your mind.. and i know your story..." Ohhh deno suka lagu That's The Way It Is! :) Sampai ingat lirik dia... hehe




p/s: sekali sekala pergi karaoke seronok juga kan :)


9 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dah lama xkaroks ni. lebih 5 taun kottt. hehehe.

    ReplyDelete
  3. lama tak karoks... Dulu emuda nyanyi lagu ella...henee

    ReplyDelete
  4. akak tak suka karaoke..rimas kot

    ReplyDelete
  5. Mmg best berkaraoke.. lama dah saya tak nyanyi ni hahaa.. :D

    ReplyDelete