Dah Mula Dah... - Dayang Deno

21.1.14

Dah Mula Dah...

Pagi tadi dah rasa tak sedap tekak.. 
Perit rasa tekak ni, menelan sangat tak selesa.. 
Dah mula dah datang sakit tekak, permulaan kepada penyakit... 
Nak cari Strepsiles, nak legakan sakit tekak ni...
Harap-harap sakit tekak tak melarat 
Sebab kalau melarat nanti habis dengan demam batuk selesema..


p/s: cari ubat sakit tekak :p


20 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...makan ubat dik sebelum melarat..akak pun paling takut kalau terkena batuk selesma dan demam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak :) dah makan strepsils tadi, minum air panas

      Delete
  3. Deno jaga diri elok-elok ya. Semoga cepat ilang sakit tekak tu

    ReplyDelete
  4. minum air masak byk2 :) sy follow sini. nice blog and cute doodle

    http://kasihdani.blogspot.com/2014/01/benci_14.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum deno. samalah. haritu seminggu batuk, ni dah selsema pula. suami isteri sakit sama2. risau lak. bila nak sihatnya. petang ni nak cari ubat gak. Deno, semoga cepat sembuh ye. Awak dengan saya sebaya la, segan kita dengor org panggil kita akak. hihi T_________T

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... Banyak2kan minum air panas ya...

    ReplyDelete
  7. skrg sy pun tgh selsema & sakit tekak...aishh xbest rasa..

    ReplyDelete
  8. cepat2 makan ubat supaya boleh prevent dari melarat deno... take care dear..

    ReplyDelete
  9. dah lama tak singgah sini...

    jangan lupa terus makan ubat...harap2 x melarat...jaga kesihatan ya deno..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..semoga cepat sembuh yea..ayesha pun dh start sakit tekak jugak ni :-)

    ReplyDelete
  11. semoga cepat sihat. yus pulak demam. ok sikit daripada oagi tadi :)

    ReplyDelete
  12. actually payah lau sakit tekak demam ni .. tapi lebih baik cepat mam ubat

    ReplyDelete