Dah Sembuh - Dayang Deno

6.1.14

Dah Sembuh

Seminggu dua ni lappy selalu je tak sihat.. Selalu "mati" tiba-tiba.... Hari ni baru dapat jumpa "doktor" :)

lappy kesayangan dah sembuh!

Alhamdulillah dah sembuh pun lappy. Mujurlah abang ipar yang "merawat", tak perlu ke kedai nak repair, abang fik buat so free of charge! Sekejap je abang fik buat, lepas 2 jam siap! Semua install baru termasuk semua software design.. SAI, AI, PS, Photoscape abang fik letak yang baru, semua portable.. Yeay! Nanti dapatlah sambung tempahan! ^_^

Deno sampai KL semalam, punyalah penat! Kali ni deno lama sket kat sini, hehehe... Cadangannya nak stay sini sampai awal bulan dua, tapi ada appointment doktor pula.. Sabo je la.. :p

Emm.. Tiba-tiba deno teringat meatball ikea!! Emm dap dap :p


p/s: ikea dekat je, bolehlah ajak kakhanna pergi! hoyeah!  ^_^


3 comments: