Design Terbaru - Dayang Deno

12.1.14

Design Terbaru


Deno berazam nak improvekan lagi lukisan... Lukisan doodle di atas ialah doodle terbaru deno (semalam baru siap) dengan cara pakaian pun baru.. Rasanya tahun 2014 ni perlu buat lebih lagi.. Insyaallah harap dapat capai azam ini :)

*masih belum pandai buat mata doodle jadi shine bright like a diamond ~


p/s: banyak dugaan awal tahun ni.. 


7 comments:

  1. salam deno..18/19/20.1.2014 ada pameran di Perpustakaan awam terengganu..pameran mengenai art and design pelajar seni reka bentuk unisza..jemput datang ye..nanti boleh lah tgk art fizi sekali huhu..:) masuk free je..ada pertandingan mewarna utk kanak2..kalau ada anak sedara bawak je..:)

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan...
    kuatkan semangat yer...baru permulaan 2014...insya Allah, saya yakin deno boleh punyer...^_^

    ReplyDelete
  3. Deno, sorry kalau akak jarang comment on time kat blog adik ya. Doodle ni kali ni sangat cantik..akak suka

    ReplyDelete
  4. abe pun tk pndai nk buat doodle ni.. dodol, mungkin pndai.. hehehe

    ReplyDelete
  5. kak deno..comel dah la doodle ni..hehehe

    ReplyDelete