Excited! - Dayang Deno

8.1.14

Excited!


OMG!

Excited sangat sebab kak aziah ( kawan baik di UiTM ) call nak jumpa! Eiiiii!!!!! Excited senyum je dari tadi... Ahaks :p

Sebenarnya deno memang ada call nak jumpa, tapi tak expect sangat sebab kawan-kawan semua kerja kan.. Tak sangka diaorang ada masa juga nak jumpa dengan deno! Ya allah, terkejut sangat kak azi call dah dah otw nak jumpa deno di ........ eh mana boleh cakap! hehe... Dengar cerita fatin dan bad pun sekali, bertambah excited! ^^

Mereka kawan yang sangat sangat sangat baik di UiTM dulu.. Always helping me.... :')



p/s: buat CAPD awal hari ni sebab nak keluar awal ^_^



7 comments: