Hantu Masuk Rumah - Dayang Deno

6.1.14

Hantu Masuk Rumah

Dalam game THE SIMS, deno baru pindah rumah yang lebih besar

Rumah baru tu ada kubur dalam kawasan rumah.. Ada la satu malam tu tiba-tiba hantu masuk... Siap boleh tengok TV lagi.. ekeke :p

Then, hantu tu boleh bercakap-cakap dengan deno lagi. Hantu baik, dia kesunyian... Siap boleh jadi "friend" lagi... hihi... Baik betul hantu tu... :p


p/s: dah jarang dapat main sebab banyak kerja... =.=


13 comments:

  1. haha the sim..best oh game ni..layan je~ ;)

    ReplyDelete
  2. aiyoo... takot la plak hantu2 ni! ekeke...

    ReplyDelete
  3. best ke game nye deno ? macm best je .

    ReplyDelete
  4. hehehe..
    rajin sungguh main SIM nie..
    shark mula2 je smangat main ni..
    pastu lama2 boring dh.
    x terlarat nk jaga.

    ReplyDelete
  5. Haha , kelakar laa , ehh . deno main dekat mana?
    Kiera pernah nak main benda tu, tapi tak tahu cammana nak download . heee

    ReplyDelete
  6. best nye main game the sim.. rindu nak main lagi... pernah jugak time main dulu, siap boleh bercakap dan bergurau dengan hantu lagi.. pastu yg lagi pelik hantu jd manusia.. makin mengarut sim nih.. tapi best~ =D

    ReplyDelete
  7. Lama dh tak main the sims :(
    Rindunya kt game ni.. Huhu..

    ReplyDelete
  8. banyak kali try main game ni..tapi tak boleh masuk la..heheh

    ReplyDelete
  9. sim memang mengarut.
    saya paling suke buat orang marah! muahahaha!!!

    ReplyDelete
  10. Tak pernah main game ni.. mmg x de masa lah saya ni.. all the best deno.. :)

    ReplyDelete
  11. Ada lagi yang main game the sims ni ye. Hehe

    ReplyDelete