Kan Dah Cakap - Dayang Deno

22.1.14

Kan Dah Cakap

Semalam sakit tekak.. Deno dah agak itu permulaan kepada tak sihat. Bangun pagi tadi dah demam dengan selesema..... Aduhaiii....

Badan rasa sangat-sangat lemah pagi tadi. Kepada berat, then rasa sejuk sangat-sangat... Sejuk sampai berbungkus je pagi tadi.. Then makan Paracetamol, baru okey sikit.

Sekarang masih demam cuma tak teruk macam pagi tadi.. Selesema belum kurang, dari tadi duk bersin dan srooootttt je. Cuma satu je yang bagus, sakit tekak semalam dah hilang :)


p/s: dah okey sikit

13 comments:

  1. oh kite sm la....sis pn tgh bersin n selsema...kepala dh skt dri 2hari lps..adoii

    ReplyDelete
  2. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Mmg musim sakin lah skrng ni, especially, demam, batuk & sakit tekak.. semoga cepat sembuh ye deno.. aamiin..

    ReplyDelete
  4. smoga cepat smbuh ye..lama xjln2 tgk deno..

    ReplyDelete
  5. Deno..sot set sot set...mesti terpaksa bawa tisu sana sini.Saya pun tak suka selsema

    ReplyDelete
  6. semoga copek sembuh yer Deno...:)

    ReplyDelete
  7. Syafakillah. Capat sembuh kak.

    ReplyDelete
  8. MUSIM DAH NI.. SAYA PON DAH DEMAM.. ANAK-ANAK PON TENGAH DEMAM NI..

    ReplyDelete
  9. Deno demam ke? Take care tau. jangan lupa makan ubat ya dik

    ReplyDelete