Ramainya Budak Tersepit! - Dayang Deno

2.1.14

Ramainya Budak Tersepit!

Di wall fb banyak betul orang post mengenai budak-budak yang baru masuk sekolah.. Macam-macam ragam termasuk gambar-gambar budak yang tersepit! 






Alahai adik-adik ni.. Macam mana la boleh tersepit, muat pulak kepala tu masuk ikut celah kerusi.. Biasanya deno jumpa kat negara cina je perihal budak-budak tersepit ni, tapi kali ni kat negara kita pulak.. Hehe :p


p/s: alahai adik-adik....


5 comments:

  1. haha. kelaka cikgu tu siap posing lol

    ReplyDelete
  2. Ya allah budak2 ni dah kenapa masukkan kepala nak sorok dari cikgu ke pe hahahahaha. Lawak pun ada hehe. Betul kak deno, ingat chinese je suka tersepit hahahaha

    ReplyDelete
  3. Hehee.. mcm2 perangai.. adooiii... :D

    ReplyDelete
  4. pelikkan..dah macam dirancang ja

    ReplyDelete