Selena Gomez Dan Lupus - Dayang Deno

2.1.14

Selena Gomez Dan Lupus


Sesiapa sahaja boleh mengidap LUPUS dan yang pasti pengidapnya kebanyakannya adalah perempuan! Selena Gomez juga adalah salah seorang pengidap Lupus aka SLE


Deno ada baca mengenai Selena Gomez dan Lupus dalam 4-5 hari lepas melalui Online. Dua hari lepas tu baru keluar dalam akhbar di Malaysia.... She suffered multiple "flares" recently, that cause facial swelling, extreme fatigue, headaches and joint pain.

Bila ada perkataan "flares" dan "joint pain" deno dah tahu itu adalah SLE.... deno kenal sangat dengan mr. SLE tu, joint pain la yang tak tahan!


Boleh baca article di  >> SINI <<


p/s: sesiapa sahaja boleh mendapat SLE.. 


17 comments:

  1. Selena pun kena jugak kak deno? :/
    Stay healthy kak <3

    ReplyDelete
  2. laaa . baru tahu selena gomes pon kena lupus . thanks info .

    ReplyDelete
  3. Penyakit ni boleh cured tak? Ada cara nak bagi ssmbuh betul ke? Deno ada cuba homoepathy ke, perubatan islam ke?

    ReplyDelete
  4. Oh..dia baru menghidap ke atau dah lama?

    ReplyDelete
  5. salam dayang..
    semuga sihat selalu

    ReplyDelete
  6. Banyak sangat penyakit2 di zaman serba canggih ini. Semoga Allah memberi ketabahan kpd semua yg menghadapinya....

    ReplyDelete
  7. penyakit datang tanpa dijangka . kita hanya perlu bersedia .

    ReplyDelete
  8. APA-APAPUN, BAGI YANG TAK KENA LUPUS TU, MOHONLAH DIJAUHKAN..

    SEMOGA DENO SEGERA SEMBUH..

    ReplyDelete
  9. Baru tahu . Sesiapa sahaja boleh kena

    ReplyDelete
  10. For me la.. as long as she's doesn't admit anything 'bout her illness.. we have no right to claim what does she's suffering on.. well..bukan apa..takut salah fakta..

    ReplyDelete
  11. menyampah btul kalau ada tanda sle ni kan deno..

    ReplyDelete