Target - Dayang Deno

2.1.14

Target


Haaaa... Ramai orang bercakap tentang azam tahun baru! Masing-masing mesti ada azam yang tersendiri kan?

Macam deno, setiap tahun azam deno adalah ZERO ward! Tapi setiap tahun jugalah target tu tak tercapai sebab deno sakit tiba-tiba dan terus admit hospital.. Target deno tu selalu gagal, setiap tahun  mesti check-in "hotel" 8 tingkat tu..... Tahun lepas (2013) pun gagal target tu T_T

Seperti tahun-tahun yang lalu, target deno ialah nak sihat dan ZERO ward!!! Insyaallah amin!:)


p/s: oh Mr. SLE.. teruslah tidur seperti sleeping beauty......



4 comments:

  1. Allah tahu apa yg terbaik untuk kita. dari sekecil2 prkara yg brlaku, sampailah sebesar2 hal, semuanya ada hikmah yg tersirat. gud luck for your life :)

    ReplyDelete
  2. Semuga deno sihat lah lepas ni.... Byk kan zikir dan istighfar... Sakit ni kekadang penghapus dosa....

    ReplyDelete
  3. All the best Dik..semoga tercapai target tu ya

    ReplyDelete
  4. Semoga tercapai segala hajat & beroleh kejayaan serta keberkatan.. aamiin..

    ReplyDelete