Bersantai Bersama Bloggers - Dayang Deno

4.2.14

Bersantai Bersama Bloggers

Last sunday, deno bertemu rakan-rakan blogger di Paddington House of Pancake di The Curve. Sebenarnya dah agak lama plan dengan kak ainim, baru sekarang berkesempatan. Deno bersama kakak deno, kakhanna. Kakhanna jadi peneman deno.. Heheh..

Pukul 10.30pagi, deno berjumpa juga dengan mereka yang selama ni hanya kenal melalui alam maya... Deno bertemu dengan blogger Ainim Suju, Sally Samsaiman dan Aisya Ahamad


Mula-mula sampai sangat nervous. Maklum sahaja first time jumpa. Tapi dengan kemesraan Kak Ainim, Sally dan Aisya, terus hilang nervous deno :) Tak sangka, Aisya sama umur je dengan deno. Paling muda di antara kami ialah Sally ^^ Banyak yang kami bualkankan, walaupun baru 1st time kami jumpa, dah rasa macam lama kenal! Inilah penangan blogger^^










Dari satu topik ke satu topik kami berbual. Paling yang menggelikan hati bila bercakap tentang kaksenduk yang kelakar. Sampai kak hanna pun ketawa sama, hihihi ^^ Hmm.. Sebenarnya deno nak stay lebih lama tapi terpaksa minta diri lebih awal sebab deno perlu buat CAPD pula.. Kenangan yang takkan dilupakan :)


p/s: insyaallah nex time jumpa lagi ^^



15 comments:

  1. wah! bestnyer,,bru kenal tp gmbr2 tu tgok da mcm mesra sgt2..mcm da lme kenal..=)

    ReplyDelete
  2. untung deno leh jumpa diorang :)

    ReplyDelete
  3. hai kak dayang deno hana mari singgah sini...bestnya dapat jumpe kawan alam maya kan......hihihihi...hana pergi terengganu bru2 nie jum bace entry hana pasal jejalan terengganu...
    http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/02/sehari-bersama-family.html

    ReplyDelete
  4. sioknyaaa dpt jumpa blogger2. lenkali ajak kite ek. hehe

    ReplyDelete
  5. WAH.. SERONOK LER DAPAT BERJUMPA..

    ReplyDelete
  6. bestnya huhu nad nak pegi tp ada di kmpg pula masa nie hehe lain kali :D

    ReplyDelete
  7. Sama lah. Mula2 nervous gak. Takut tak tau nak cerita apa. Hehe. Ade jodoh kita jumpa lg. :-D

    ReplyDelete
  8. seronokk la dpt jmpe kwn baru =)

    ReplyDelete
  9. best sangat jumpa deno..In Shaa Allah, ada masa kita jumpa lagi ya dik

    ReplyDelete