Low - Dayang Deno

24.2.14

Low

Fuh!

Berdebu blog www.dayangdeno.com ni... Macam ni la bila line bermasalah, dengan segala kerja tertangguh, dengan blog terabai sekejap, macam-macam! Ini pun deno datang ke libry jap sebab ada kerja penting kena submit.. Sabau je la.. Haaaaa btw, deno nak story cerita kat hospital baru-baru ni......

Macam yang deno dah agak, memang my HB (hemoglobin) low! Tersangat low.. Sebelum ni dah naik ke 10 ++, kali ni HB deno hanya 7.3 , patut la muka pun nampak pucat then selalu rasa letih.. Bukan setakat HB je low, my calcium pun sangat sangat low! Ish ish ish... 

So, my beloved doktor.. (dr. salmi) increasekan my ubat! Adoiiii bertambah lagi ubat deno, dah la ubat sebelum ni berbakul-bakul, tambah pula ubat baru. Then satu hal lagi, perlu blood test again for da next 3 weeks sebab dr. salmi nak tengok result terbaru.. Erk, terpaksa bagi darah lagi kat "dracula", dah la HB low.... Tak suka! Tapi nasib baik tak perlu admit hospital untuk tambah darah...hiks^^



p/s: sorry guys belum dapat balas jejak..... =.'=


3 comments:

  1. tk care dik ye...jgn lupa makan ubat..

    ReplyDelete
  2. hidup penuh dengan ujian yang hikmah..

    kau memang kuat..! respect..

    #kartunster

    ReplyDelete