Alamak Terlepas! - Dayang Deno

17.3.14

Alamak Terlepas!

Semalam pelik sangat.. Seharian badan rasa tak larat je, lembik semacam ... Deno pun tidur je macam takde tenaga... Niatnya nak buat kerja petang tu tapi tak dapat juga buat sebab rasa tak larat sangat-sangat!


Semalam pun abah pelik sebab deno tidur awal daripada biasa. Tidur "mati" tak sedar apa pun! Pagi tadi after CAPD, tertidur.. Terlepas nak ke hospital! OMG!!!!

Sepatutnya hari ni repeat blood test sebab HB deno low, tapi terlepas... Dah mesej nurse tadi, jadi esok pula  untuk blood test tu dan esok wajib ke hospital! Alhamdulillah hari ni rasa okey sikit :)


p/s: dah okey hari ni :)


9 comments:

  1. ASSALAMUALAIKUM. Jemput join Sweet Giveaway by Misz Nadea & Liniey Nor.

    <3 Top refferal RM 50 X 2
    <3 Buku Cerita Ahmad Ammar x 1 , Bicara Ini Demi Ilahi x 1 & Maruah Seorang Wanita x 3
    <3 Naked 2 Eyeshadow x 1
    <3 Inner Magic Berdagu x 1
    <3 Inai Homemade x 1
    <3 Kupon Rebate Satin RM 50 x 5

    Dan banyak lagi!!

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Kalau ada masalah nak follow blog, korang boleh cuba tutorial ini.. senang shj!
    http://faiz-tutorial.blogspot.com/2014/03/cara-mengatasi-masalah-untuk-follow.html

    ReplyDelete
  2. deno..len kali kalo de appointmnt bt la reminder dear k :)
    ksian tgk deno..tabah ye syg :)

    ReplyDelete