Art Trade With Nur AMila - Dayang Deno

9.3.14

Art Trade With Nur AMila

Deno baru menyelesaikan kerja edit-mengedit poster.. Dah siap pun poster tu, deno ada tambah lukisan sikit, then ada beberapa ayat perlu edit .. Nampak macam senang tapi nak bagi sama, nak bagi elok berjam-jam jugalah kerja tu.... Nanti baru nak email^^

Btw, deno sebenarnya nak share doodle art trade. Dah 6 bulan tak ber"art trade"!! *erk.. lama tak tukar2 doodle* Adik Nur Amila nak ber"art trade" dengan kak dayang ni ha... Sorry dik lewat sikit... Kak dayang siapkan kerja dulu :) 

Okey, ini doodle kak dayang untuk adik Nur Amila ~ 

harap adik suka ^^


p/s: let see her doodle for me --->> CLICK


2 comments: