Bersantai Di Pantai - Dayang Deno

6.3.14

Bersantai Di Pantai

Semalam dah berjanji dengan anak buah, Adam Khaleef nak ke pantai... Lama dia tak main layang-layang kat pantai, so petang tadi deno, kak hanna, kakngah dan anak buah ke Pantai Batu Burok yang hanya 15 minit dari rumah :)

Deno pun main air tadi... hihi^^ Deruan angin yang kuat, ombak beralun, sambil layan anak buah main.... Sempat snap beberapa gambar ~




Lepas tu enjoy makan jagung bakar dan sate ikan... Hmmmm memang super best makan jagung bakar tepi pantai dengan angin yang mendayu-dayu.... Indahnya ciptaan Allah SWT..... :)


p/s: penat tapi seronok^^


9 comments:

  1. rndw nye pntai batu burok . lame sangt da tak pergi . huhuhuhu.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. best rumah dekat dengan pantai. macam2 boleh buat. hehhe

    ReplyDelete
  3. Deno akak ni dah lama sangat tak ke sana, rindu dengan KT.

    ReplyDelete
  4. last Jan sempat pusing2 dalam kete je ... sebab kesuntukan masa ... :(

    ReplyDelete
  5. ya allah seronoknya deno...lama tak pegi pntai..huu asyik terperap kat rmh je

    ReplyDelete
  6. Cuaca panas2 macam ni selalu teringat air..air dan air....

    ReplyDelete
  7. Wah.. menarik.. pasti menenangkan.. :)

    ReplyDelete
  8. Bestnya~ BTW, boleh kak Deno tolong buat tuto cara buat watermark/copyright macam kat gambar tu? Thanks! :)

    ReplyDelete
  9. Cantek ny picture yg awk amek ni.. kbtulan tgk.. lama pula dah xke pantai cmni.. hehe

    ReplyDelete