Bila Bendahari Buat Blog - Dayang Deno

11.3.14

Bila Bendahari Buat Blog

 

Bila bendahari buat blog.....

Jawatan deno dalam PSLEM Terengganu Chapter ni sebagai bendahari.. Doktor yang lantik, alahai ramai pula yang setuju..Hihi^^ Agaknya dah memang deno ni orang nampak muka macam bendahari kot, dari zaman deno sekolah lagi, jadi bendahari jugak.. tak caye tanya BFF deno, AyuCandy .. hehe.. :p

Baru-baru ni Presiden PSLEM *Dr Benjamin Cheah* dan kak Ceclilia ada request deno designkan poster untuk event SLE for this 18 May.. OMG! Alahai ketar lutut sebab Presiden PSLEM yang the main chapter sendiri request! Erk... Segan oiiiiii... =.'=

Haaaa nanti apa-apa nanti berkaitan PSLEM, deno akan update juga dalam blog terbaru ni. Jom la folo blog PSLEM Terengganu Chapter :) Ops lupa, ini  the main PSLEM website : http://www.lupusmalaysia.org/

Full Design ( PSLEM Terengganu Chapter )
Link : http://pslemterengganu.blogspot.com


p/s: LUPUS, learn about it :)


7 comments:

  1. apa jua penyakit sebaik-baik penyembuhan adalah dengan berdoa dan meminta dari Allah kan disamping ikhtiar mencari penawar..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum deno.selamat pagi.. sihat ke? wahh cantiknya awak design... sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
  3. cantik aihh bendahari pun ok pa..hehe..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Deno.. bakti yg besar tu. Semoga Allah membalas dgn sepenuh kebaikan... cantik designnya.. :)

    ReplyDelete
  5. THE CHOSEN ONE.. TERBAIKLAH DENO.

    ReplyDelete